Dobrodošli na spletnih straneh Gimnazije Moste, na katerih boste našli veliko informacij o naši šoli. Zanimivo dogajanje pri nas dokazuje tudi bogato slikovno gradivo.

Na naši šoli si mladim prizadevamo ponuditi kakovostno izobraževanje in jih vzgojiti v odgovorne, samostojne osebnosti, ki bodo motivirane za sprejemanje novih znanj in izzivov. Trudimo se ustvarjati delovno, a hkrati sproščeno vzdušje.

Šolanje na Gimnaziji Moste temelji na kakovosti izobraževanja, ki jo zagotavljajo stoletna tradicija in sodobni ter inovativni pristopi k poučevanju. Za doseganje dobrih rezultatov so na Gimnaziji Moste izpolnjeni vsi pogoji.

Poleg znanj, ki so predpisana v gimnazijskem programu, omogočamo dijakom celosten razvoj njihove osebnosti. Upoštevamo želje in nagnjenja dijakov, omogočamo izbirnost pri predmetih, vključujemo jih v različne projekte in interesne dejavnosti.

Ko boste prestopili prag naše šole, boste spoznali, v čem je Gimnazija Moste edinstvena.

 

Špela Škof Urh, ravnateljica

 

loader

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13

Fax: 01 547 41 11
Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084138
www.gimoste.si

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

sosC cbeduroam berasmusPlus bZS bMednarodno priznanje za mlade Podvig cb european social found INP bSIO1 b gmsportnikLogotip Arnes MIZS ESRR