V šolskem letu 2020/21 bomo dijakom ponudili štiri interdisciplinarne tematske sklope v okviru 3 nerazporejenih ur tedensko v tretjem letniku. Prijava je za vse dijake letošnjih drugih letnikov mogoča od 6. 4. do zapolnitve prostih mest, oziroma do vključno 22. 4. 2020, na povezavi:

POVEZAVA

Za lažjo odločitev vam vse interdisciplinarne tematske sklope podrobneje predstavljamo.

Če se na izbirni sklop ne prijavite sami, vas bomo razporedili na sklop, kjer bodo še prosta mesta. Interdisciplinarni tematski sklop lahko do zaključka prijav tudi zamenjate, če je še na voljo prosto mesto. Za vsak sklop je razpisna po ena skupina. V kolikor bo opaziti velik interes za določen ITS, bomo poskušali organizirati še eno skupino želenega.

Dijaki izbirate med tematskimi sklopi v kombinaciji družboslovja, informatike, naravoslovja in umetnostne zgodovine. Objavljamo kratko vsebino interdisciplinarnih tematskih sklopov, kot so jo zapisali izvajalci.

loader

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13

Fax: 01 547 41 11
Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084138
www.gimoste.si

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

sosC cbeduroam berasmusPlus bZS bMednarodno priznanje za mlade Podvig cb european social found INP bSIO1 b