Ministrstvo za digitalno preobrazbo je dijakom Gimnazije Moste omogočilo izposojo 20 prenosnih računalnikov. Ti so namenjeni dijakom, ki zaradi socialno-ekonomskih okoliščin doma nimajo osebnega računalnika, ki bi jim omogočal opravljanje digitalnih šolskih obveznosti (tj. uporaba spletnih učilnic, učenje s pomočjo spleta, pisanje seminarskih nalog ali spletna komunikacija z učitelji in sošolci).

Prenosni računalnik si lahko dijaki izposodijo od 3. septembra 2024 za obdobje do konca njihovega šolanja na Gimnaziji Moste.

Dijaki, ki ste zainteresirani za izposojo, lahko prošnjo pošljete na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pa se osebno zglasite pri svetovalnem delavcu Anžetu Primožiču. Prošnje sprejemamo do 21. junija 2024.

Dijake, ki bodo oddali prošnjo, bomo po potrebi prosili še za dodatno dokumentacijo. Prošnje bomo obravnavali med poletnimi počitnicami, o odobritvi pa bodo dijaki obveščeni najkasneje 5 dni pred začetkom šolskega leta. V primeru velikega interesa za izposojo bomo poleg ustrezne dokumentacije upoštevali tudi vrstni red prijav.

loader

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13


Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084318
www.gimoste.si

Instagram 

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

sosC cbeduroam bZS bMednarodno priznanje za mlade