Iskreno se vam iz srca zahvaljujemo za sodelovanje na tekmovanju iz kemijskih poskusov za osnovnošolce v teh izrednih razmerah. S svojim prispevkom ste pripomogli k spodbujanju mladih, k razvijanju vedoželjnosti. Čestitke vsem, ki ste osvojili bronasto priznanje in se uvrstili na državno tekmovanje, ki bo v petek, 14. 5. 2021, ob 13.30 uri, na videokonferenčni platformi zoom na povezavi:
https://arnes-si.zoom.us/j/92664536796
Meeting ID: 926 6453 6796

Dogodek bo potekal po vrstnem redu kot je objavljen v pdfpriponki. Vrstni red je abecedni in ni vezan na pridobljene točke na izbirnem tekmovanju.

Najprej si bomo ogledali vaš poskus in potem prosimo, da bistvo poskusa povzamete v največ dveh minutah. Prosimo, da se držite odmerjenega časa. Na koncu bo komisija postavila vprašanja za preverjanje razumevanja poteka poskusa. 

Strokovna komisija sproti ocenjuje izvedene poskuse po merilih in kriterijih, objavljenih v razpisu. Merila za ocenjevanje na državnem tekmovanju: 

1.    praktična izvedba poskusa na posnetku, 
2.    nastop, 
3.    upoštevanje določil varnega eksperimentiranja na posnetku, 
4.    razlaga poskusa, 
5.    zagovor. 

Dvajset najbolje ocenjenih poskusov se je uvrstilo na državno tekmovanje, ki se poteguje za srebrna in zlata priznanja. Strokovna komisija bo po zaključku tekmovanja razglasila rezultate tekmovanja. Srebrno priznanje dobijo tekmovalci, ki so na državnem tekmovanju izvedli poskus, ocenjen s 70 do 89 točk. Zlato priznanje dobijo tekmovalci, ki so na državnem tekmovanju
izvedli poskus, ocenjen z 90 do 100 točk. 

Podelili bomo tudi priznanja za:

*    najbolj zabavno izveden poskus, 
*    za najbolj izviren poskus, 
*    za najboljšo strokovno razlago poskusa in
*    za najboljši opis poskusa v zborniku.

Načrtujemo, da bo dogodek predvidoma trajal 3 ure in 30 minut. 

loader

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13

Fax: 01 547 41 11
Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084138
www.gimoste.si

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

sosC cbeduroam berasmusPlus bZS bMednarodno priznanje za mlade Podvig cb european social found INP bSIO1 b gmsportnikLogotip Arnes MIZS ESRR