Tudi v času šolanja od doma, so dijaki Gimnazije Moste dejavni na različnih področjih, njihove ideje pa nimajo meja. Naj bo tako tudi naprej. V okviru Evropskega projekta PODVIG so se dijaki Gimnazije Moste predstavili na regijskem tekmovanju POPRI, ki je potekalo 4. 3. 2021. 

Flayer

Med 134 ekipami iz celotne Slovenije so se tri ekipe iz Gimnazije Moste uvrstile med 10 ekip. Ekipe iz Gimnazije Moste so predstavile svoje inovativne poslovne ideje. Dve dijakinji iz 2. letnika sta predstavili izdelek – POŠTKO inteligentni poštni nabiralnik, ki namesto vas sprejme paket ob kateremkoli času. Dijaka iz 2. letnika sta predstavila BOXAWE napravo, ki je nameščena v avtomobilu, beleži hitrost in GPS položaj avtomobila, obenem pa nemudoma vzpostavi zvezo s klicnim centrom v primeru nesreče. Tudi dijaka iz 4. letnika sta predstavila svojo idejo TORIO – aplikacijo in platformo, ki kupcem v trgovini pomaga pri pametnem nakupovanju. 

Čestitamo vsem trem ekipam za odlične ideje!

loader

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13

Fax: 01 547 41 11
Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084138
www.gimoste.si

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

sosC cbeduroam berasmusPlus bZS bMednarodno priznanje za mlade Podvig cb european social found INP bSIO1 b gmsportnikLogotip Arnes MIZS ESRR