Naš projekt Erasmus+ se je zaradi pandemije Covid19 preselil na splet. Svoje delo na projektu smo predstavili z igro Spomin, s katero si lahko tudi ostali dijaki popestrite katerega od dolgih januarskih večerov.

Spomin je dostopen preko URL povezave: https://www.educaplay.com/learning-resources/7994090-spomin_erasmus.html

Vsi upamo, da se bomo z učenci in dijaki iz Poljske, Portugalske in Španije še kdaj srečali v živo. Ker smo želeli pokazati, da lahko sodelujemo tudi na drugačen način ter da pandemija ne more uničiti našega sodelovanja, smo  zato 16. 12. 2020 organizirali prvi on-line kongres Erasmus+ in Action: The Colours of Science. Na njem so dijaki iz vseh partnerskih šol predstavili svoje delo na projektu. Mi smo si zamislili oblikovanje igre Spomin, v kateri smo povezali avtorske fotografije naše dijakinje Špele Grivec z razlagami različnih naravnih pojavov. Pozabavajte se z našo igrico tudi vi.

V januarju že nadaljujemo naše delo v virtualnem okolju. Situacija ni idealna, ampak vseeno na ta način ohranjamo stike z našimi projektnimi partnerji in hkrati s tem razvijamo tudi nove oblike sodelovanja. 21. januarja 2021 so  tako štiri dijakinje naše gimnazije sodelovale na drugem mednarodnem spletnem srečanju dijakov in profesorjev, ki je potekalo v organizaciji našega glavnega koordinatorja pod naslovom Erasmus+ in Action. Svojim sovrstnikom iz Češke, Poljske, Španije in Portugalske so predstavile lepote Slovenije, zanimive kotičke Ljubljane in našo šolo. Svojo predstavitev so zaključile z željo, da bi si lahko vsi sodelujoči vse to čimprej ogledali tudi v živo.

loader

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13

Fax: 01 547 41 11
Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084138
www.gimoste.si

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

sosC cbeduroam berasmusPlus bZS bMednarodno priznanje za mlade Podvig cb european social found INP bSIO1 b gmsportnikLogotip Arnes MIZS ESRR