Španija, prihajamo! Še dober mesec nas loči od prve izmenjave v okviru novega projekta ERASMUS+. Skupina desetih dijakov v spremstvu dveh profesoric bo med 29. marcem in 4.aprilom 2020 odpotovala v Jaen, mestece na jugu Španije, ki leži sredi oljčnih nasadov.


Tam se bomo posvetili »barvam v umetnosti«. Naši dijaki pripravljajo za sovrstnike iz Španije, Portugalske, Češke in Poljske dve zanimivi delavnici, prav tako pa bodo predstavili našo gimnazijo, Ljubljano in Slovenijo na nekoliko drugačen, bolj originalen način.
O dogajanju bomo sproti poročali in vse zanimivosti si boste lahko prebrali na spletni strani in na fb Gimnazije Moste, seveda pa lahko obiščete tudi skupno spletno stran našega projekta na: http://www.atelierforsteam.eu

loader

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13

Fax: 01 547 41 11
Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084138
www.gimoste.si

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

sosC cbeduroam berasmusPlus bZS bMednarodno priznanje za mlade Podvig cb european social found INP bSIO1 b gmsportnikLogotip Arnes MIZS ESRR