Kaj starši dijakov menijo o Gimnaziji Moste?

Dragi starši!

Starši dijakov Gimnazije Moste vemo, da je odločitev za določeno gimnazijo velik izziv za mnoge starše, še posebej, ko je njihov devetošolec/-ka sam/-a neodločen/-a, na katero gimnazijo se vpisati.

Mi smo svoje otroke zaupali Gimnaziji Moste in smo s svojo odločitvijo zelo zadovoljni. Gimnazija Moste je ena najlepših in najbolje opremljenih šol v Sloveniji, kar omogoča našim otrokom kakovostno bivanje na šoli. Še bolj kot oprema so za nas pomembne profesionalnost in strokovnost učiteljev, njihova dosegljivost in pripravljenost motivirati dijake za učenje. Zelo dragocena je tudi njihova pripravljenost pomagati učno šibkejšem, kadar to pomoč potrebujejo, in spodbujanje ustvarjalnosti pri tistih, ki zmorejo več.

Zelo veseli smo, ker opažamo, da so odnosi med dijaki, profesorji in starši zelo pristni, a še vedno profesionalni. Tudi starši dijakov Gimnazije Moste smo zelo povezani in si v okviru sveta staršev prizadevamo vključiti vseh približno 800 staršev v dejavnosti Gimnazije Moste. Organiziramo jezikovne tečaje za starše dijakov, sodelujemo na prireditvah, organiziramo kratke ekskurzije za dijake po različnih javnih ustanovah, pripravljeni smo nuditi brezplačne inštrukcije za naše dijake v okviru starševskega tutorstva, doniramo promocijski material za tuje dijake, ki gostujejo na šoli, in smo mentorji pri raziskovalnih nalogah naših dijakov.

Menimo, da je Gimnazija Moste prava odločitev. Starši Gimnazije Moste smo vam na voljo za vsa morebitna vprašanja. Pošljite jih na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Veseli bomo vsakega vprašanja glede vpisa na našo gimnazijo, ki je zagotovo več kot le šola.

S skupnimi napori lahko dosežemo več.

Svet staršev Gimnazije Moste

loader

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13

Fax: 01 547 41 11
Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084138
www.gimoste.si

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

sosC cbeduroam berasmusPlus bZS bMednarodno priznanje za mlade Podvig cb european social found INP bSIO1 b gmsportnikLogotip Arnes MIZS ESRR