Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. To se zgodi na večini večjih spletišč.

Kaj so piškotki

Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki jo spletišče ob vašem obisku shrani na vašem računalniku ali mobilni napravi. Na spletni strani jih uporabljamo zato, da beležimo število obiska na strani ter tako prilagajamo splete strani potrebam uporabnikov.

Piškotki, ki jih uporabljamo na http://www.gimoste.si

Ime piškotkaČas piškotka
Piškotek seje (Session cookie) Izbriše se, ko uporabnik konča sejo (obisk spletne strani). Piškotek je potreben za pravilno delovanje spletnega ogrodja.
Piškotek sprejema/zavrnitve (plg_system_eprivacy) Traja 30 dni in se uporablja za beleženje izbire (sprejema/zavrnitve) delovanja piškotkov na strani.
Google Analytics (_ga, _gat) Traja do 2 leti in se uporablja za analitične namene spremljanja uporabnikov in njihovega obiska spletne strani.

Nadzor nad piškotki

Če želite, lahko ohranite nadzor nad piškotki in/ali jih zbrišete, – več o tem v aboutcookies.org. Izbrišete lahko vse piškotke, ki so že na vašem računalniku, tudi večino brskalnikov lahko nastavite tako, da preprečijo njihovo namestitev. V tem primeru boste morda morali ročno vnesti nekatere nastavitve vsakič, ko boste obiskali spletišče, nekatere storitve in funkcionalnosti pa mogoče ne bodo delovale.

Za informacije o nastavitvah piškotkov kliknite na ime svojega brskalnika:

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13

Fax: 01 547 41 11
Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084138
www.gimoste.si

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

sosC cbeduroam berasmusPlus bZS bMednarodno priznanje za mlade Podvig cb SKOZ b INP bSIO1 bProti raku b