Drage dijakinje in dijaki,


Sedaj Gimnazija Moste počasi in previdno odpira svoja vrata. Najprej zaposlenim, od 18. 5. 2020 dalje dijakom zaključnih letnikov za izboljševanje oziroma popravo ocen in za priprave na maturo, 1. 6. 2020 pa dijakom nižjih letnikov, prav tako z namenom pridobivanja, izboljševanja ali popravljanja ocen.


Pred vašim prihodom moramo še dopolniti hišni red, ki bo 18. 5. objavljen na spletni strani, in pripraviti šolo tako, da bo v urah, ki jih boste dijaki preživeli na šoli, res poskrbljeno za ustrezne higienske razmere.

Dijake bomo v skupinah povabili na šolo k pisanju nekaterih testov. Svetujemo, da se začnete pripravljati. Natančne informacije o tem, kdaj in v kateri učilnici bo potekalo pridobivanje oziroma popravljanje ocen, boste dijaki prejeli preko eAsistenta. Sicer bo pouk še vedno potekal na daljavo. Djaki nižjih letnikov imate pred seboj še dober mesec učenja. Izkoristite ta zahtevni čas do zasluženih počitnic vendarle z dobro voljo in delovnim tempom.


Vsem nam je težko. Zaposlenim, ki hodimo po tihih hodnikih in zelo pogrešamo šolski vrvež, dijakom nižjih letnikov, ki večinoma težko čakajo na to, da se še o čem v živo posvetujejo s profesorji, pridobijo še kakšno oceno, še posebej pa našim maturantom. Veliko je negotovosti, pomislekov, vendar vedite, da ste si znanje nabirali štiri leta. V teh zadnjih dneh pred maturo ga boste utrdili in želimo, da z zaupanjem vase pristopite k maturi.


Špela Škof Urh, ravnateljica

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13

Fax: 01 547 41 11
Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084138
www.gimoste.si

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

sosC cbeduroam berasmusPlus bZS bMednarodno priznanje za mlade Podvig cb SKOZ b INP bSIO1 bProti raku b