Za nami je zelo pester, dinamičen in tudi stresen prvi teden pouka na daljavo. V tem tednu smo si uspeli ustvariti ritem in prioritete, ki nam omogočajo izvajanje pouka od doma. Ni znano, kdaj bo Gimnazija Moste ponovno odprla svoja vrata, lahko pa zagotovimo dijakom, da bodo profesorji še naprej sproti objavljali vsa potrebna učna gradiva in da se bodo trudili, da bi dijaki ostali učno aktivni. Predvidevamo manjši izpad učne snovi, zato bodo v naslednjih tednih strokovni aktivi pripravili nove načrte dela s prilagojenim sistemom preverjanja in ocenjevanja znanja, ki ga bomo uvedi, ko se bo stanje v družbi normaliziralo.

Vsakodnevna naloga dijakov pa je sodelovanje, vestno spremljanje pouka na daljavo. Le s stalnim sodelovanjem boste dijaki lahko usvojili ustrezno količino znanja. Dijaki, ki vsakodnevno uporabljate spletne učilnice, najbolje veste, kaj bi še potrebovali za uspešno delo pri določenem predmetu, zato bomo veseli, če nam to sporočite. Predloge pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Prav tako se lahko s predlogi kadarkoli obrnete na svoje razrednike, ki jih bodo nato posredovali dalje.

Obveščamo vas še, da sta v preteklem tednu nastali dve novi spletni učilnici: KNJIŽNICA in SVETOVALNA SLUŽBA.

Uspešen teden!

Vodstvo šole

loader
loader

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13

Fax: 01 547 41 11
Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084138
www.gimoste.si

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

sosC cbeduroam berasmusPlus bZS bMednarodno priznanje za mlade Podvig cb european social found INP bSIO1 b gmsportnik