V projektu, ki ga že drugo leto na Gimnaziji Moste izvajamo v sodelovanju z Zvezo slovenskih društev za boj proti raku in Onkološkim inštitutom, sodelujejo tudi dijaki naše šole – ambasadorji Kodeksa. Vemo, da so rakave bolezni iz leta v leto večje breme, ne le v Sloveniji, temveč povsod po svetu, vemo pa tudi, da bi lahko 30–50 % vseh rakavih bolezni preprečili. Priporočila, kako si lahko vsak posameznik zmanjša tveganje raka, so zbrana v Evropskem kodeksu proti raku. Ta dokument ni ne dolg niti težko razumljiv. Obsega samo 12 priporočil! Ambasadorji kodeksa se izobražujejo in skrbijo, da bi priporočila proti raku dosegla čim več ljudi.

Vabimo dijake, ki jih sodelovanje v projektu zanima, da se prijavijo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Predstavljajte si, kaj vse lahko dosežemo skupaj!

 

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13

Fax: 01 547 41 11
Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084138
www.gimoste.si

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

sosC cbeduroam berasmusPlus bZS bMednarodno priznanje za mlade Podvig cb SKOZ b INP bSIO1 bProti raku b