Na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport, Uradu RS za mladino, je bil pred kratkim odprt nov portal www.mlad.si.

Na portalu lahko mladi najdejo koristne informacije zase na enem mestu. Portal bo mladim v marsičem olajšal in skrajšal iskanje za njih potrebnih informacij, usmerja pa jih tudi v storitve e-Uprave, kjer lahko različne postopke, od vpisa na šole in fakultete do urejanja prevozov in bivanja, opravljajo kar preko spleta. Na portalu najdejo tudi novice iz sveta zabave, pa informacije o dogodkih ali možnostih sodelovanja v kateri od mladinskih organizacij, za to jim je na voljo prvi E-zemljevid v Sloveniji. Sicer pa je namen portala informirati in povezati mlade iz vse Slovenije.

Prilagamo povezavo na informacijo o portalu, ki je objavljena na spletni strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport: https://tinyurl.com/ydb25tlq

Vodstvo Gimnazije Moste

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13

Fax: 01 547 41 11
Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084138
www.gimoste.si

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

sosC cbeduroam berasmusPlus bZS bMednarodno priznanje za mlade Podvig cb SKOZ b INP bSIO1 bProti raku b