Ker opažamo, da je glede malice še vedno precej nejasnosti, dodajamo kratka navodila.

1. Vsak dijak

  • mora oddati Prijavo na malico (je na spletni strani in tudi na polički pred tajništvom) organizatorici prehrane mag. Ireni Šterman,
  • mora imeti dijaško izkaznico, na kateri je naloženih vsaj 4,84 eur (za 2 malici)

Le s predhodnim dobroimetjem nad najnižjim dovoljenim stanjem 4,84€ je možna prijava na malice in izbira menija. V kolikor dijak malice ne izbere za določen dan, se mu le ta ne zaračuna.

2. V sistem LoPolis se prijavi z ustreznim geslom in uporabniškim imenom. Če ste to dvoje izgubili, se obrnite na organizarorico prehrane mag. Ireno Šterman.

3. Dijak se prijavi za vsak dan posebej oziroma lahko tudi za več dni vnaprej in izbere ustrezne menije.

Denar naložite na dijaško izkaznico na račun ponudnika šolske prehrane, kot je zapisano v zgibanki Pravila šolske prehrane pod točko 7. Ta je objavljena na šolski spletni strani, pod zavihkom Šolska prehrana.

Bodite pozorni na to, da zapišete v namenu: ime in priimek dijaka (ker se priimek včasih razlikuje od priimka starša), razred in kratico GM (za Gimnazijo Moste).

V kolikor vaše nakazilo ni vidno na računu dijaka, v 3 delovnih dneh od vašega plačila, vas prosimo, da nas kontaktirate preko e-mail naslova: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Za dijake, ki pričakujejo, da bodo imeli subvencionirano malico, pa teh podatkov še nimamo, velja enako.
Preplačano vsoto denarja bodo dobili povrnjeno.

Topla malica bo zagotovljena po 1. 11. 2018. Iskreno se opravičujemo za vse nevšečnosti, ki spremljajo menjavo ponudnika in posodobitev jedilnice.

Od ponedeljka dalje bo v jedilnici za vse dijake na voljo kruh. Sredstva zanj bomo krili iz šolskega sklada. V najkrajšem možnem času bomo zagotovili tudi jabolka.

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13

Fax: 01 547 41 11
Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084138
www.gimoste.si

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

sosC cbeduroam berasmusPlus bZS bMednarodno priznanje za mlade Podvig cb SKOZ b INP bSIO1 bProti raku b