Trenutno ni nobenega razpisa.

Kandidate, ki so se prijavili na spomladanski rok mature 2020, obveščamo, da se zaradi situacije s korona virusom rok za oddajo nalog praktičnega dela mature (seminarskih nalog, terenskih in laboratorijskih vaj ter poročil) prestavi s 15. aprila na 4. maj 2020.

Hkrati naprošamo dijake 4. letnikov in maturitetnega tečaja, da najkasneje do 31. marca 2020, ko se izteče rok za prijavo na spomladanski del mature, v e-Asistentu preverijo in potrdijo prijavljene predmete za maturo.

Vsa vprašanja v zvezi s prijavo naj kandidati pošljejo na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

V teh dneh se verjetno ukvarjate z mnogo rečmi. Življenje se nam je vsem bliskovito zasukalo drugače. Ob vsem tem vam želimo, da ostanete zdravi in da kar se da produktivno zaključite šolsko leto.

Radi bi vas povabili k vpisu v 1. letnik v šolskem letu 2020/2021.

informativni

Upamo in želimo si, da se v naslednjem šolskem letu vidimo.

Za nami je zelo pester, dinamičen in tudi stresen prvi teden pouka na daljavo. V tem tednu smo si uspeli ustvariti ritem in prioritete, ki nam omogočajo izvajanje pouka od doma. Ni znano, kdaj bo Gimnazija Moste ponovno odprla svoja vrata, lahko pa zagotovimo dijakom, da bodo profesorji še naprej sproti objavljali vsa potrebna učna gradiva in da se bodo trudili, da bi dijaki ostali učno aktivni. Predvidevamo manjši izpad učne snovi, zato bodo v naslednjih tednih strokovni aktivi pripravili nove načrte dela s prilagojenim sistemom preverjanja in ocenjevanja znanja, ki ga bomo uvedi, ko se bo stanje v družbi normaliziralo.

AAI prijava je vrsta enotne prijave za izobraževalno in raziskovalno sfero v Sloveniji, kjer lahko uporabnik z enim uporabniškim imenom in geslom dostopa do velikega števila uporabnih storitev. Sistemi za enotno prijavo se združujejo v federacijo ArnesAAI, tu kratica AAI pomeni Avtentikacijska in Avtorizacijska Infrastruktura. Federacija ArnesAAI pa je pridružena tudi interfederaciji EduGAIN, kar pa razširja prijavne možnosti svojih članov tudi izven Slovenskih meja.

Več na: https://aai.arnes.si/

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13

Fax: 01 547 41 11
Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084138
www.gimoste.si

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

sosC cbeduroam berasmusPlus bZS bMednarodno priznanje za mlade Podvig cb SKOZ b INP bSIO1 bProti raku b