Za kandidate, ki opravljajo maturo na Gimnaziji Moste v spomladanskem roku, so v nadaljevanju kratka navodila o hišnem redu, informacija o objavi razporeda ustnih izpitov in koledar pisnih izpitov.
SREČNO!

Na Gimnaziji Moste bomo dnevno objavljali stanje prijav za vpis v 1. letnik.

Na današnji dan, 30. 5. 2020, je prijavljenih 152 kandidatov.

Prenos prijav je po novem rokovniku prijavno-vpisnega postopka za vpis v srednje šole podaljšan do 16. junija 2020 do 14. ure. Priponka.

Šolanje na daljavo je prineslo dijakom in učiteljem veliko izzivov. Vas zanima kako so se dijaki 1.letnikov zaradi izvedbe projektnega dela pri biologiji, sukali v domačih kuhinjah? Pia iz 1.d je o svojem delu posnela video, vabljeni k ogledu videa.

 

Knjižnica je za dijake Gimnazije Moste odprta od 11.30 - 15.00. Za vstop v knjižnico veljajo enaka higienska pravila kot drugod po šoli. Dijake obveščamo, da lahko že pričnejo z vračanjem gradiva, ki ga ne potrebujejo (velja za vse letnike, tako za redno izposojo kot učbeniški sklad). Maturantje vrnejo gradivo, ki ga ne potrebujejo, ostalo obdržijo do zaključka mature. Gradivo se odlaga v posebne zaboje (pred zbornico in pred knjižnico).
Kdor želi obdržati gradivo čez počitnice, mora dobiti privolitev knjižničarke. Za vsa vprašanja in morebitno naročanje gradiva pišite e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Kandidate, ki opravljajo maturo v spomladanskem roku, obveščamo, da bodo rezultati internega dela mature dostopni 18. 5. 2020 od 9h dalje. Do njih dostopajo z aktivacijsko kodo in geslom, ki so ga prejeli z Ric-a na elektronski naslov, ki so ga oddali ob prijavi.

Rok za ugovor na število doseženih točk pri praktičnem delu izpita se izteče 21. 5. 2020.

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13

Fax: 01 547 41 11
Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084138
www.gimoste.si

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

sosC cbeduroam berasmusPlus bZS bMednarodno priznanje za mlade Podvig cb SKOZ b INP bSIO1 bProti raku b