V letošnjem letu se je naša šola ponovno vključila v program Erasmus +. 

Približuje se izmenjava dijakov in profesorjev v okviru tega projekta. Med 20. in 26. aprilom 2018 se bo dvanajst dijakinj in dve profesorici naše gimnazije udeležilo izmenjave dijakov in profesorjev v mestecu Jaen na jugu Španije.

era

Dijakinje bodo vrstnikom iz drugih držav v okviru tako imenovane »Atelier Conference« predstavile našo šolo, Ljubljano in Slovenijo, nekaj primerov učnih ur, pri katerih smo tudi mi poskusno uvedli nove tehnološke in didaktične prijeme. Vsebine projekta namreč vključujemo v redno šolsko delo že od konca novembra.

Poleg tega pa bodo tudi skupaj s profesoricama, sodelovale pri javnem branju Don Kihota. 23. april je namreč svetovni dan knjige in v Španiji temu dnevu v čast prirejajo javna branja Don Kihota, pri katerem bomo tokrat sodelovali tudi mi, seveda s slovenskih prevodom.

alt

Gre za projekt, v katerem sodelujemo s štirimi šolami iz Španije (Jaen in Burgos), Portugalske (Setubal) in Poljske (Byalistok) nosi naslov “Amazing Technologies to Enhance Learning trough Innovation, Enjoyment and Research” “oz. skrajšano poimenovan projekt Atelier for STEAM (Science Teaching Education, Art and Math).

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13

Fax: 01 547 41 11
Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084138
www.gimoste.si

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

TOM beduroam berasmusPlus bZS bMednarodno priznanje za mlade Podvig cb SKOZ b INP bSIO1 bProti raku b