Učbeniki - šolsko leto 2023/24

Na šoli imamo organiziran učbeniški sklad za vse štiri letnike. Bodoči dijaki 1. letnikov so že avtomatsko prijavljeni za učbenike, plačilo izvedete preko nakazila. Za izposojo zaračunavamo izposojevalnino, ki v šolskem leti 2023/2024 znaša 28.00 EUR. Prevzem učbenikov je predviden za prvi šolski dan, pogoj za prevzem je plačana izposojevalnina.

Če učbenikov ne želite izposoditi se je potrebno odjaviti preko spletnega obrazca. Odjava pomeni, da sami poskrbite za pridobitev oz. nakup obveznih učbenikov.

Seznami obveznih učbenikov in delovnih zvezkov pri posameznih predmetih: na PDF seznamih so posebej označeni učbeniki, ki so na voljo v učbeniškem skladu in jih dijaki dobijo v kompletu. Če je učbenik priporočen oz. neobvezen je to posebej označeno.

Delovne zvezke in ostala gradiva s seznama lahko dijaki naročijo pri ponudnikih https://www.dzs.si/ , https://www.emka.si/ , https://www.kopija-nova.si [1].

Položnica za učbeniški sklad naj bo izpolnjena na sledeč način:

UPN Nalog 2

loader

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13


Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084318
www.gimoste.si

Instagram 

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

sosC cbeduroam bZS bMednarodno priznanje za mlade