Psihološki krožek dijakom nudi sproščeno okolje za pogovore o psihologiji vsakdanjega življenja in o prikazu psihologije v popularni kulturi. Dijaki lahko krepijo svoje socialne spretnosti ter spoznavajo tehnike sproščanja in strategije skrbi za duševno zdravje. Svoje znanje pa v obliki različnih dejavnosti širijo tudi med svoje vrstnike na Gimnaziji Moste. Srečanja krožka potekajo v dogovoru z dijaki enkrat mesečno.

Debatni krožek
Je dejavnost sproščenega druženja in izmenjave mnenj.

Bralni klub
Krožek za dijake, ki radi berejo raznovrstne vsebine. Vsak mesec si izberemo novo knjigo, ki jo vsi sodelujoči preberemo. Srečujemo se v šolski knjižnici, kjer se o prebranem sproščeno pogovarjamo, brez ocenjevanja.

Razstave na stopnišču, FB in INSTAGRAM

Za vse, ki radi rišejo, ustvarjajo! Izdelki dijakov popestrijo šolsko stopnišče, omogočajo shranjevanje spominov in dokumentiranje dogodkov. Nekaj je zbranih na https://www.facebook.com/gimoste ter https://www.instagram.com/gimmoste/ .

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13


Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084138
www.gimoste.si

Instagram 

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

sosC cbeduroam bZS bMednarodno priznanje za mlade