Na sončni torek, 17.9.2019, smo organizirali 4. MOŠČANSKO OLIMPIJADO. Dijaki so lahko izbirali med športnim delom (odbojka, košarka in nogomet) in pohodom na Toško Čelo.

ekipa
Športni del Moščanske olimpijade se je odvijal na igriščih športnega društva Šentvid. Imeli smo 23 ekip za odbojko, 12 ekip za nogomet in 10 ekip za košarko. Dijaki so odigrali medrazredne tekme. Po »hudih bojih« smo dobili zmagovalca 4. MOŠČANSKE OLIMPIJADE, to je je 1. B oddelek, drugo mesto je osvojil 1.A, tretje pa 2.A.

utrinek2Po končani Moščanski olimpijadi je potekal še krst prvošolcev v organizaciji četrtošolcev. Prvošolci so dve nalogi opravili že na spoznavni ekskurziji Strunjan – Portorož (eko ladjica in umetniška slika), na prizorišču pa so morali opraviti še tri naloge. In sicer: pobiranje vodnih balončkov iz vode, kviz o Gimnaziji Moste, kjer so pokazali presenetljivo dobro zanje, in tek trojk preko ovir z zavezanimi nogami. Najboljši razred na krstu prvošolcev je bil 1D. Po razglasitvi so imeli vsi prvošolci še zaprisego.

utrinekzaprise

loader

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13


Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084318
www.gimoste.si

Instagram 

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

sosC cbeduroam bZS bMednarodno priznanje za mlade