Prireditev se je odvijala 03. 12. 2016 na gimnaziji Moste. Začela se je v telovadnici z uvodnim nagovorom in nastopom otroškega pevskega zbora z Glasbene šole Moste Polje ter plesnimi točkami naših dijakinj. Po uvodni prireditvi smo v avli šole prižgali lučke na smrečici.

Potem pa so se obiskovalci udeležili različnih delavnic in dejavnosti po šoli (kuhinjica, laboratorij za FIZ, učilnice 33, 34, 5, 4, 12 in 12a, jedilnica, telovadnica), kjer so se odvijale različne dejavnosti: priprava zdravih napitkov (smoothiev), 3D tisk, predstavitev RK Slovenije (merjenje krvnega pritiska in sladkorja v krvi) in zavoda Še vedno vozim, vendar ne hodim, plesna delavnica in delavnica joge, izdelovanje venčkov in novoletnih okraskov ter voščilnic, šivanje, kvačkanje in origami. V telovadnici pa so potekale športne igre, plezanje na plezalni steni. K sodelovanju smo povabili tudi različna društva. Ta so se s stojnicami predstavila v jedilnici.

S prireditvijo smo želeli in uspeli združiti v sodelovanju tri generacije ter šolo povezati z njenim okolišem.

loader

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13


Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084318
www.gimoste.si

Instagram 

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

sosC cbeduroam bZS bMednarodno priznanje za mlade