V okviru letošnje kampanije Pozor(!)ni za okolje smo si zadali izziv, da povežemo Gimnazijo Moste z bližnjo okolico in puščamo sledi v srcih ljudi ter jih ozaveščamo o odgovornem ravnanju z okoljem, saj že sama misel ima vpliv na naše izgovorjene besede, ki sčasoma lahko postanejo naša dejanja in kasneje naš značaj.

Naš namen je bil ozaveščanje učencev o pomenu varovanja narave, razvijanje vrednot, kot so: prijateljstvo, srčnost, ljubezen, spoštovanje, skrb za druge in okolje ter popularizacija trajnostnega odnosa do lokalnega okolja – Ljubljane.

V okviru EKOtekmovanja smo posneli EKOfilm in se uvrstili v finale, kjer smo zasedli 2. mesto. Za nagrado smo prejeli paket ozelenitve.

Oglejte si prispevek Gorenjske televizije o aktivnostih, ki so potekala na Gimnaziji Moste v okviru projekta Pozor(!)ni za okolje:
 

V radijski mladinski oddaji Gymnasium, ki bo na sporedu v živo, v sredo, 7. junija na Prvem programu Radia Slovenija, od 20. do 21. ure, bodo dijaki Gimnazije Moste skupaj z mentorico mag. Mojco Orel povedali več o svojih dejavnostih, ekofilmu in razmišljanju o okolju in varovanju našega planeta.

Pozorni na okoolje 2

loader

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13


Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084318
www.gimoste.si

Instagram 

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

sosC cbeduroam bZS bMednarodno priznanje za mlade