mepi
Mednarodno priznanje za mlade – MEPI je program, ki mlade spodbuja k aktivnemu, ustvarjalnemu in družbenokoristnemu preživljanju prostega časa. Mladim predstavlja uravnotežen, netekmovalen program prostovoljnih, športnih, kulturnih, intelektualnih in avanturističnih aktivnosti, ki spodbujajo njihovo osebnostno rast, samozaupanje, vztrajnost, odgovornost do sebe in drugih.

Program je sestavljen iz štirih obveznih področij (PROSTOVOLJSTVO, VEŠČINE, REKREATIVNI ŠPORT, ODPRAVA) in treh težavnostnih stopenj (bronasta, srebrna, zlata; na zlati stopnji sledi še projekt neznani prijatelj).

Udeleženci si na vsakem izmed štirih področij izberejo aktivnost (po lastnem interesu) in sledijo zastavljenim ciljem. Njihovi dosežki se beležijo v t.i. Indeks dosežkov, ki jim kasneje lahko služi tudi kot referenca pri iskanju zaposlitve. Ob izpolnitvi zastavljenih ciljev pridobijo značko in priznanje za opravljeno težavnostno stopnjo.

Pričetek septembra 2015.

Za več informacij smo vam na voljo mentorji:

  • Irena Eršte
  • Merlin Gulan Lokar
  • Mateja Erjavec
loader

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13


Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084318
www.gimoste.si

Instagram 

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

sosC cbeduroam bZS bMednarodno priznanje za mlade