Na Gimnaziji Moste se zavedamo pomembnosti sodelovanja z različnimi udeleženci v vzgoji in izobraževanju. Še posebej nam je dragoceno sodelovanje z osnovnimi šolami, tako s tistimi v naši bližini kot tistimi, ki so oddaljene nekoliko bolj.

Pred nekaj leti je bila Gimnazija Moste popolnima prenovljena, zato imamo za izvajanje pouka v vseh njegovih oblikah odlične možnosti. V sodobno opremljene laboratorije za fiziko, kemijo in biologijo ter računalniško učilnico vabimo učence osmih razredov in učitelje, da se nam pridružite na delavnicah pri izvajanju zanimivih fizikalnih, kemijskih in bioloških poskusov ter delu z IKT tehnologijo. Cilji delavnic so usklajeni z učnimi načrti naravoslovnih predmetov za osmi razred osnovne šole.

Tudi prihodnje šolsko leto organiziramo nekaj naravoslovnih dejavnosti za učence osnovnih šol. Čez delavnice iz fizike, kemije, biologije in informatike jih popeljejo nadarjeni dijaki naše šole.

Več podatkov najdete v prilogi: --> pdfnaravoslovni_za_os.pdf.

Nakaj utrinkov si lahko ogledate na spodnjih fotografijah. 

loader

Gimnazija Moste

Gimnazija Moste
Zaloška 49, 1000 Ljubljana
Tajništvo: 01 547 41 00
Zbornica: 01 547 41 13


Davčna št.: 79887520
Matična št.: 5084318
www.gimoste.si

Instagram 

 

Piškotki

Za pravilno delovanje in namene izboljševanja spletne strani uporabljamo na njej piškotke. Več o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani si lahko preberete na naslovu: http://www.gimoste.si/gim/piskotki.

Več o piškotkih na strani

EU Direktiva o piškotkih

Zavrnili ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste uporabo piškotkov na tej spletni strani. Svojo odločitev lahko spremenite.

sosC cbeduroam bZS bMednarodno priznanje za mlade